Skip to content
Semená A Kvet Pestreca Mariánskeho A Egyptský čierny Kmín

Pestrecová kúra je naozaj veľmi jednoduchá a jej výsledky pocítite veľmi rýchlo. Dôležité je neodkladať problémy, ale začať hneď teraz.

U každého klienta je tento proces individuálny a všetko záleží na rozsahu poškodenia pečene a stave črevného traktu. No po asi troch týždňoch pravidelného užívania Pestreca a Čierneho kmínu sa začnete cítiť lepšie. Je to z dôvodu čiastočného zbavenia sa nežiaducich látok v krvi, ktoré vyvolávali únavu, migrény, nevoľnosť, alergie, zápalové procesy. Je to ale aj preto, lebo cez očistené steny čriev sa lepšie vstrebávajú látky potrebné pre harmonickú činnosť orgánov.

Užívanie len samotného Pestreca – hlavne prvých päť týždňov – je mrhanie financiami, nakoľko až 80% jeho obsahu skončí v toalete. Dokonalé využitie je len s podporou Černuchy. Pestrec nedokáže odbúrať nežiadúce látky z tela tak ako kmín (Černucha) a teda látky z neho sa cez črevný trak nedostanú do krvi, pokiaľ Černucha črevný trakt najskôr nevyčistí.

Ako vyzerá Pestrecová kúra

Užíva sa 2 x denne (ideálne vždy nalačno) 2 polievkové lyžice drveného Pestreca, ktoré treba zapiť aspoň 3 dcl vody. Po užítí odporúčame aspoň 40 – 60 minút nejesť, aby koncentrácia v žalúdku nebola zriedená potravou. Na začiatku Pestrecovej kúry je potrebné dávku zdvojnásobiť z dôvodu naštartovania systému trávenia, detoxikácie črevného traktu a vylučovania.

Najúčinnejšia a najdôležitejšia dávka je tesne pred spaním. Pri závažnejších poškodeniach pečene je nevyhnutná dlhodobá aplikácia vyšších dávok. Predávkovania sa však báť nemusíte.

Čierny kmín sa môže užívať tesne pred jedlom alebo po jedle, ale nie spolu s Pestrecom. Odstup medzi kmínom a Pestrecom by mal byť min. 30 minút a viac. Odporúčame 2 × 1 polievkovú lyžicu denne priamo do úst a zapiť 3 dcl vody, hlavne pri nádorových ochoreniach. Pri silnejších prejavoch je možno brať ďalšiu lyžicu aj večer pred spaním.

Začať môžete kedykoľvek, dôležité je rozhodnúť sa pre zmenu

Na začiatok si môžete objednať skúšobný set alebo výhodnejší set A pre začínajúcich. Ak dodržíte všetky naše rady a odporúčania, výsledok sa určite dostaví. Samozrejme vždy to bude záležať od vášho aktuálneho zdravotného stavu. Dôležité je ale vydržať a nevzdávať sa po pár týždňoch – u každého je doba regenerácie individuálna.

Priebeh Pestrecovej kúry

Na začiatku procesu regenerácie sa Pestrec rozloží v žalúdku. Počas rozkladu sa spustí tvorba tráviacich enzýmov a pečeň spustí tvorbu žlče. Následne Pestrec prechádza do čriev, kde sa obsiahnuté látky vstrebú do krvi. Tak, ako postupuje črevným traktom, čistí a regeneruje črevný trakt, teda vykonáva akýsi peeling črevných stien. Upozorňujeme na skutočnosť, že v prvých dňoch bude stolica výraznejšie zapáchať.

Asi do 7 – 10 dní od začiatku užívania dokáže spravidelniť vylučovanie, čo je veľmi dôležité z hľadiska hnilobných procesov, ktoré poškodzujú steny čriev. V tomto čase už sa pečeň začína zbavovať prebytočného tuku.

Po približne piatich týždňoch užívania sú už výraznejšie badateľné zmeny na očiach a tvári. Tie si možno vy pri pravidelnom pohľade do zrkadla nevšimnete, ale všimnú si to ľudia, ktorých ste dlhšie nestretli. Čo je však najpodstatnejšie, účinky sa odzrkadlia najmä na krvných a pečeňových testoch. Po piatich týždňoch užívania klesnú hodnoty až o 50 %. Napríklad taký cholesterol – LDL z 9 na 7.

Po asi troch týždňoch užívania začnete badať pozitívne účinky bylinky. A to z dôvodu čiastočného zbavenia sa nežiaducich látok v krvi, ktoré vyvolávali únavu, migrény, nevoľnosť, alergie a zápalové procesy. Rovnako aj už očistené steny čriev začnú lepšie vstrebávať látky potrebné na harmonickú činnosť orgánov.

Ak budete v kúre pokračovať ďalej, po dvoch mesiacoch si zmeny na tele všimnete aj sami. Samozrejmosťou je, že sa budete lepšie cítiť a lepšie vyzerať. Zažívací trakt s vylučovaním synchrónne zabezpečí lepšiu vstrebateľnosť a tým aj výživu. Látky, o ktoré bolo vaše telo dlhodobo ochudobňované, teraz prúdia do žíl a dodávajú vám energiu i vitalitu. Stále prebieha regenerácia pečeňových buniek pečeňovej membrány a detoxikácia pečene.

Tri mesiace užívania vás privedú relatívne k zdravej pečeni a vaše krvné testy budú v norme. V tomto čase pečeň zmenší svoj objem, v črevnom trakte nebudú prebiehať hnilobné procesy, nebude vás nadúvať a zbavíte sa aj vnútorného tuku. Redukciu tuku si všimnete na veľkosti brucha, keďže aj pečeň zbavená tukov sa zmenší.

Pestrec a samotná pestrecová kúra sú teda ideálnou voľbou aj pri chudnutí. Keďže má vysokú nutričnú hodnotu, pri jeho užívaní nepociťujete hlad. Budete síce chudnúť, ale svoj jedálniček nemusíte striktne obmieňať.

Back To Top