Skip to content
Semená A Kvet Egyptského čierneho Kmínu A Semená Pestreca Mariánskeho

Pestrec mariánsky pozná ľudstvo od čias Krista, preto ho ľudovo volajú Kristova koruna alebo všeliek. Ľudia Pestrec užívali pri každom ochorení, lebo im pomáhal zbaviť sa chorôb. V tom čase ale nevedeli, že si vlastne liečia pečeň, ktorá im zdravie prinavráti.

Pestrec a Černucha sa užíva priamo do úst, stačí keď bylinky zapijete vodou. Ich užívanie je tak jednoduché, že napríklad diaľkoví šoféri ich užívajú aj počas jazdy na diaľnici tak, že si Pestrec, alebo Černuchu nasypú z pohára priamo do úst a zapijú vodou. Predávkovania sa báť nemusíte. Pestrec a Černucha nemajú vedľajšie účinky a užívať ich môžu aj deti od troch rokov. Takáto pomoc pri liečbe pečene je preto vždy bezpečná.

Užívanie Pestreca mariánskeho

Pestrec treba užívať medzi jedlami. Stačí 2 x denne nabrať za 2 polievkové lyžice, dať priamo do úst a zapiť vodou – aspoň 3 dcl. Po užití min. 40 – 60 min nejesť, aby koncentrácia v žalúdku nebola zriedená. Pestrec musí byť v drvenom stave – preto ho tak posielame. Nezáleží  na  čase užitia, ale na tom, či je váš žalúdok prázdny. Je to z dôvodu čo najlepšieho využitia plodu pestreca, aby sa jeho účinky neznižovali obsahom potravy v žalúdku. Prosíme vás, náš Pestrec nežujte – stačí len vložiť do úst, zapiť vodou a prehltnúť.

Užívanie len samotného Pestreca je ale pre regeneráciu pečene tým pomalším postupom. Preto je dôležité užívať aj Čierny kmín (Černuchu). Černucha je skvelou upratovačkou vašich orgánov, ciev a tela a tým aj znižuje krvný tlak. Až keď sa  telo a pečeň zbaví toxínov, potom  dokáže pečeň regenerovať a čistiť krv. Pomocou krvi, v ktorej budú kolovať látky z Pestreca a Černuchy, sa napríklad zbavíte nočnej mory – hemeroidov.

Pomocou Pestreca mariánskeho (musí byť odroda strieborný bodliak) dokážete odbúrať tuky a toxíny z pečene. Pestrec  je však predurčený na podporu tvorby nových pečeňových buniek.

Ako užívať Čierny kmín (Černuchu)

Černucha – Egyptský čierny kmín – vyčistí steny čriev od povlakov, zbaví črevný trak parazitov a usadenín, v krvi zráža tuky a cukor, likviduje baktérie, čistí steny ciev, znižuje krvný tlak, spriechodní cievy. Jeho prednosťou je, že dokáže až na 80% eliminovať možné potencionálne rakovinové bunky. Čierny kmín kmín sa užíva tesne pred jedlom alebo po jedle – nie však naraz s Pestrecom. Odstup medzi Černuchou a Pestrecom by mal byť min. 30 – 40 minút. Odporúčaná dávka je 2 x denne 1 polievková lyžica semienok Černuchy.

Čo prináša užívanie Pestreca a Černuchy?

Ak budete trpezlivý, tak sa po troch až piatich mesiacoch užívania dopracujete k relatívne zdravej pečeni a vaše krvné testy budú v norme. V tomto čase pečeň zmenší svoj objem, v črevnom trakte nebudú prebiehať hnilobné procesy, nebude vás nadúvať a zbavíte sa aj vnútorného tuku, čo si všimnete na veľkosti brucha. Pečeň zbavená tukov sa zmenší a začne si plniť svoju funkciu rozklade potravy a pri trávení. O toto sa postará práve Pestrec, nakoľko má aj vysokú nutričnú hodnotu a pri užívaní nie je pocit hladu. Budete chudnúť, ale za plnej výživy nie metódou rýchleho zhodenia množstva kíl, kedy sa len tuková bunka zmenší, ale zostáva v tele a úbytok vody v tele robí dojem dobrého prípravku na chudnutie. Úlohou Pestreca je regenerácia pečeňových buniek pečeňovej membrány. Ak sa dopracujeme k funkčnej pečeňovej membráne, tak zdravotné problémy typu steatóza, zlé krvné a pečeňové testy, zväčšená pečeň, zažívacie problémy, problémy so stolicou, kožné ochorenia vrátane akné, metastázy na pečeni, stukovatená pečeň, syndróm vyhorenia, únava, migrény, endometrióza, alergie, ale i problémy v črevnom trakte, budú minulosťou. Pestrec má nesmierne významný prínos pre náš organizmus, je to silný antioxidant, čo znamená, že spomaľuje starnutie a bráni vzniku civilizačných ochorení.

Back To Top